Geschreven door Martijn Boomsma op dinsdag 04 februari 2014 15:33, in: Joomladagen

Leer meer over Joomla beheer met Watchful op vrijdagmiddag 21 maart 's middags van 13:00 tot 17:00 -, Woudschoten te Zeist. Dit is dus voorafgaand aan de komende editie van de Joomla!Dagen.

Exclusieve Workshop Watchful.li

Er zijn nog zestien tickets over voor de enige en exclusieve workshop over Watchful door Watchful.

Deelnemers aan de workshop kunnen meer leren over het Watchful platform voor Joomla, hoe het de dagelijkse productiviteit kan verbeteren, en vooral hoe het veel tijd kan besparen bij installaties en updates van de Joomla sites die zij beheren. Overige onderwerpen zijn het gebruiken en maken van Watchful Apps, tips en trucs voor website beheer, Joomla beveiliging "best-practices" en hoe je Watchful kunt gebruiken als extra service voor je klanten.

Na de workshop blijven de Watchful vertegenwoordigers voor het Joomla!dagen pre-event op vrijdagavond — ook in Woudschoten — dus nog meer gelegenheid om kennis te maken en vragen te stellen.

Voor een kleine bijdrage in de kosten, die je weer terugkrijgt in Watchfull waarde coupons(!), kun je deelnemen aan deze eenmalige workshop.

Ik wil graag inschrijven voor deze exclusieve workshop!

Plaats reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen op dit artikel zul je moeten inloggen aan de rechterzijde van deze pagina. Als je nog geen account hebt kun je er gratis een aanmaken waarna je een reactie kunt plaatsen.

j 364 j-2528 JoomlaCommunity

Laatste Nederlandstalige Joomla!® versies

Laatste forumberichten

Licentievoorwaarden

Op alle artikelen is de Creative Commons Licentie van toepassing.

Donateurs: Ruud Mastbergen