Geschreven door Sander Potjer op woensdag 21 maart 2012 16:30, in: Joomladagen

andreatarrAndrea Tarr is lid van het Joomla Production Leadership Team (PLT). Het Joomla PLT is verantwoordelijk voor alles dat in het eindproduct Joomla terecht komt, niet alleen de code, maar ook de documentatie, allerlei soorten internationalisering en lokalisering. Voor de Joomla!Dagen komt Andrea speciaal uit de Verenigde Staten naar Nederland.

Tijdens de Joomla!Dagen zal Andrea de afsluitende keynote op zondagmiddag verzorgen waarin ze ons bij praat over de plannen en ontwikkelingen rond Joomla 3.0. Op zondag zal ze ook een sessie verzorgen waarin ze uitlegt hoe je kunt bijdragen aan de Joomla ontwikkeling, onder andere via de Joomla Bug Squad.

Op zaterdag zal Andrea een sessie verzorgen over de Joomla development en release strategie. In 2011 is hierin veel veranderd en Andrea vertelt tijdens de sessie over deze nieuwe strategie, de impact ervan en het resultaat tot nu toe. Andrea zal er dus voor zorgen dat je helemaal bij bent op het gebied van de Joomla ontwikkeling tijdens de Joomla!Dagen.

Plaats reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen op dit artikel zul je moeten inloggen aan de rechterzijde van deze pagina. Als je nog geen account hebt kun je er gratis een aanmaken waarna je een reactie kunt plaatsen.

j 364 j-2528 JoomlaCommunity

Laatste Nederlandstalige Joomla!® versies

Laatste forumberichten

Licentievoorwaarden

Op alle artikelen is de Creative Commons Licentie van toepassing.