Geschreven door Sander Potjer op dinsdag 20 maart 2012 12:00, in: Joomladagen

paulorwigPaul Orwig is de kersverse voorzitter van Open Source Matters. Nog geen maand geleden heeft hij het stokje overgenomen van Ryan Ozimek die vorig jaar nog de Nederlandse Joomla!Dagen bezocht. Dit jaar zal Paul Orwig de Joomla!Dagen 2012 op zaterdagochtend openen met een keynote over het Joomla project.

Op zondag zal Paul tijdens de "Joomla Governance" sessie inzicht geven over hoe het Joomla project bestuurlijk in elkaar steekt. Wat zijn momenteel de knelpunten wat kan er zoal verbeterd worden? Een uitstekende kans om jouw ideeën hierover te delen en het Joomla bestuur van feedback te voorzien.

Paul kijkt er naar uit om de Nederlandse Joomla!Dagen te bezoeken en de community te ontmoeten. En niet alleen omdat hij gek is op stroopwafels! In het Joomla Magazine kan je een interview vinden met Paul Orwig en ook Ryan Ozimek heeft een interessante open brief aan de nieuwe voorzitter geschreven.

let op: vandaag en morgen kan je nog tickets voor de Joomla!Dagen bestellen met 25% korting, wees er dus snel bij!

Plaats reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen op dit artikel zul je moeten inloggen aan de rechterzijde van deze pagina. Als je nog geen account hebt kun je er gratis een aanmaken waarna je een reactie kunt plaatsen.

j 364 j-2528 JoomlaCommunity

Laatste Nederlandstalige Joomla!® versies

Licentievoorwaarden

Op alle artikelen is de Creative Commons Licentie van toepassing.

Donateurs: M.A.E Melis