Geschreven door Sander Potjer op vrijdag 16 maart 2012 18:30, in: Joomladagen

programmaDe afgelopen weken heeft de organisatie van de Joomla!Dagen hard gewerkt aan het samenstellen van het programma voor de Joomla!Dagen 2012. Het blijft altijd een grote puzzel, maar ook dit jaar is het weer gelukt! Op onze programma pagina vind je nu de dagindeling van zaterdag 21 april en zondag 22 april. In totaal worden er dit jaar 46 presentaties verzorgd door 30 sprekers, uit zowel binnen- als buitenland!

Komende week zal de organisatie van de Joomla!Dagen nog twee internationale gasten bekend maken. Ook zullen de presentaties omschrijvingen en sprekers biografieën verder aangevuld worden. Blijf de site dus in de gaten houden voor het laatste nieuws.

Vergeet niet je tickets voor de Joomladagen 2012 te bestellen. De kortingsprijzen gelden nog tot en met 21 maart, wees er dus snel bij. Bekijk op onze ticketpagina een overzicht van de beschikbare tickets.

Reacties (2)

0
#1
slibbe za 17 mrt 2012, 16:24
Oei. Kan het zondag programma niet verdeeld worden over zaterdag en zondag? ;) Veel interessante dingen tegelijkertijd :)
0
#2
David-Andrew di 27 mrt 2012, 10:25
Start up your cloning engines, you'll need to be at two places at once!

Plaats reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen op dit artikel zul je moeten inloggen aan de rechterzijde van deze pagina. Als je nog geen account hebt kun je er gratis een aanmaken waarna je een reactie kunt plaatsen.

j 364 j-2528 JoomlaCommunity

Laatste Nederlandstalige Joomla!® versies

Licentievoorwaarden

Op alle artikelen is de Creative Commons Licentie van toepassing.

Donateurs: Berjan Olijve