Geschreven door Sander Potjer op dinsdag 29 november 2011 20:15, in: Joomladagen

joomladagenDe ticketverkoop voor de Joomla!Dagen op zaterdag 21 en zondag 22 april 2012 in Zeist is van start gegaan! Bestel voor 21 maart 2012 je tickets en ontvang 25% korting.

Een dagticket voor de is verkrijgbaar voor 55 euro en een weekendticket kost 95 euro. Wil je een interessant én gezellig Joomla! weekend beleven? Maak je weekend dan compleet en kies voor het diner op zaterdagavond (35 euro) en blijf tevens overnachten (75 euro per nacht, per kamer).

Een overzicht van de mogelijke tickets vind je op de ticketpagina.

Programma Joomla!dagen

Aan het programma voor beide dagen wordt momenteel nog gewerkt door het organisatieteam. Wel is er op de programma pagina alvast een indruk krijgen van wat er op de Joomla!Dagen aan presentaties is te verwachten, een uitgebreid aanbod voor zowel de beginnende als ervaren bezoeker. Binnenkort zal het programma met de sprekers in detail bekend worden gemaakt.

Bestel snel... op = op!

Vorig jaar waren we een aantal weken van te voren uitverkocht, ondanks de grotere locatie dit jaar is het aantal plaatsen voor de Joomla!Dagen wederom beperkt. Wees er op tijd bij en bestel direct je toegangsbewijs in onze ticketshop. Onbeperkt koffie, thee en frisdrank gedurende de dag, een uitgebreid lunchbuffet en een afsluitende borrel is bij de ticketprijs inbegrepen. Tot op de Joomla!Dagen 2012!

Plaats reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen op dit artikel zul je moeten inloggen aan de rechterzijde van deze pagina. Als je nog geen account hebt kun je er gratis een aanmaken waarna je een reactie kunt plaatsen.

j 364 j-2528 JoomlaCommunity

Laatste Nederlandstalige Joomla!® versies

Laatste forumberichten

Licentievoorwaarden

Op alle artikelen is de Creative Commons Licentie van toepassing.

Donateurs: Rac de Vries