Geschreven door Sander Potjer op donderdag 01 oktober 2009 08:30, in: JoomlaCommunity.eu

Vandaag is het een jaar geleden dat we met de nieuwe Nederlandstalige Joomla! community JoomlaCommunity.eu van start zijn gegaan. Het afgelopen jaar is voorbij gevlogen waarbij we op diverse fronten hard aan de weg hebben gewerkt. Zo zijn we samenwerkingsverbanden aangegaan met Moorua.org die zich bij JoomlaCommunity.eu heeft gevoegd, met joomla.taalbestand.nl hebben we het Dutch Translation Team opgezet waarmee we officieel vertaalpartner van Joomla! zijn geworden en het documentatieteam heeft er voor gezorgd dat de Nederlandstalige helpserver in je backend beschikbaar is. Ook het moderatorteam heeft niet stilgezeten, ruim 26.000 berichten geplaatst door meer dan 6000 forumgebruikers zijn in goede banen geleid en het subsites en structuurteam heeft voor meer dan 200 nieuwsberichten gezorgd.

Daarnaast hebben we ons ingezet voor de promotie en activiteiten rondom Joomla. Naast actieve participatie in de organisatie van de Joomla!dagen en de aanwezigheid tijdens de dagen zelf hebben we het initiatief genomen voor de Joomla! gebruikersgroepen Nederland en België. Inmiddels zijn er bijna 100 aanmeldingen ontvangen en gaan op korte termijn de eerste groepen gevormd worden!

We willen graag iedereen bedanken die zijn steentje heeft bijgedragen in het afgelopen jaar, teamleden, gebruikers, (inter)nationale Joomla! vrienden, gast-auteurs en natuurlijk jij als bezoeker! Jullie maken het voor ons elke dag weer een plezier om verder te bouwen aan de community, iets dat we dan ook zeker zullen blijven doen! Mocht je zelf ook een idee hebben voor een bepaalde bijdrage, neem dan vooral contact met ons op.

joomlacommunity-1jaar

Wie jarig is trakteert!

Ook JoomlaCommunity.eu houdt zich aan deze goede gewoonte. In samenwerking met Packt Publishing en Computerboek.nl mogen wij in totaal zes Joomla boeken weggeven aan onze geregistreerde gebruikers! Je kunt kansmaken op een van de volgende Nederlandstalige en Engelstalige boeken.

Boeken aangeboden door Packt Publishing:

Boeken aangeboden door Computerboek.nl:

Als jij kans wilt maken op een van deze gratis boeken stuur je voor 8 oktober een email naar info[at]joomlacommunity.eu met als onderwerp de boektitel die je voorkeur heeft. In de mail zet je verder je gebruikersnaam en adresgegevens.

Reacties (9)

0
#1
webXalt do 01 okt 2009, 13:15
Gefeliciteerd!!
Heb het gevoel dat JC al veel langer bestaat dan een jaar... Wat een sprint is er gemaakt zeg!

Keep up the good work!
0
#2
sc00zy do 01 okt 2009, 15:02
Van harte gefeliciteerd met dit geweldige nieuws. Het lijkt inderdaad al veel langer dat JoomlaCommunity .eu bestaat.
0
#3
waitsee do 01 okt 2009, 15:55
Happy Birthday to you!
En ook to us, want in het jaar is er een actieve vriendelijke community ontstaan, waar we elkaar op een goede manier voorthelpen.
0
#4
jero9000 do 01 okt 2009, 20:11
Gefeliciteerd! In dit jaar hebben jullie echt heel veel voor de Nederlandse Joomla! Community betekend!
0
#5
jdegouw do 01 okt 2009, 20:37
Gefeliciteerd met deze enorme prestatie.
Veel fora lukt het niet zoiets tot zo iets moois te maken en behouden.
0
#6
benjamins vr 02 okt 2009, 02:25
Gefeliciteerd iedereen met 1 jaar JoomlaCommunity .eu:-)
0
#7
yoeri van meurs zo 04 okt 2009, 14:14
Iedereen gefeliciteerd !
0
#8
Woosh! zo 04 okt 2009, 19:42
Marcel en andere JoomlaCommunity -vrijwilligers: Van harte proficiat met deze mijlpaal! Dat jullie de Nederlandstalig e Joomla!-community maar lang mogen blijven steunen.
0
#9
johang ma 05 okt 2009, 02:51
Nog maar een jaar ??? Voor mijn idee al veel langer. Is een top-site waar ik als hobby-joomla'er veel steun aan heb.

Plaats reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen op dit artikel zul je moeten inloggen aan de rechterzijde van deze pagina. Als je nog geen account hebt kun je er gratis een aanmaken waarna je een reactie kunt plaatsen.

j 364 j-2528 JoomlaCommunity

Laatste Nederlandstalige Joomla!® versies

Laatste forumberichten

Licentievoorwaarden

Op alle artikelen is de Creative Commons Licentie van toepassing.

Donateurs: Ruud Mastbergen