Geschreven door Martijn Maandag op dinsdag 13 maart 2012 11:30, in: Joomla!™ community

J and Beyond 2012 | An International Joomla! Conference - May 18th - 20th, 2012, Bad Nauheim, Germany"> <img border="0" alt="J and Beyond 2012 | An International Joomla! Conference - May 18th - 20th, 2012, Bad Nauheim, GermanyJ and Beyond, een internationale Joomla® conferentie van 18 t/m 20 mei 2012 in Bad Nauheim Duitsland, komt er aan en de uiterste termijn voor het indienen van programmavoorstellen is 1 april.

J and Beyond, een internationale Joomla! conferentie, wordt voor de derde keer georganiseerd. 3 dagen in mei (18 t/m 20) verzamelen Joomla! ontwikkelaars en websitebouwers uit meer dan 30 landen zich in Bad Nauheim, vlakbij Frankfurt, midden in Europa.

J and Beyond is dé gelegenheid om: Van anderen te leren, je ideeën te tonen, de toekomst te plannen, de mensen achter de avatar te ontmoeten EN als belangrijkste: plezier te maken!

Het programma van J and Beyond wordt gemaakt door jullie, de deelnemers, via een openbare "Oproep voor presentaties/onderwerpen" en voor het eerst integreren we de 'Joomla! project roadmap sessies' dit jaar.

Iedere deelnemer heeft de mogelijkheid een document in te dienen, wat een presentatie, handleiding of workshop kan zijn. Dit is jouw gelegenheid om niet alleen je collega's te ontmoeten, maar om je ideeën, ervaringen en projecten te delen.

Neem, alvorens een voorstel in te dienen, een ogenblik de tijd om te overwegen of het geschikt is. Als je denkt dat het lijkt op iets wat je zou willen bijwonen ben je op de goede weg.

Een eenvoudige product demonstratie is waarschijnlijk niet de juiste presentatie voor J and Beyond, de deelnemers zijn uiterst capabel zelf software te downloaden en te controleren. Denk verder dan het voor de hand liggende en stel sessies voor die het unieke publiek bij J and Beyond werkelijk informeren, opleiden en binden. Meer details en ideeën zijn online beschikbaar.

Kaarten voor J and Beyond zijn met korting voor slechts 149 euro te koop tot 1 april.

Plaats reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen op dit artikel zul je moeten inloggen aan de rechterzijde van deze pagina. Als je nog geen account hebt kun je er gratis een aanmaken waarna je een reactie kunt plaatsen.

j 364 j-2528 JoomlaCommunity

Laatste Nederlandstalige Joomla!® versies

Laatste forumberichten

Licentievoorwaarden

Op alle artikelen is de Creative Commons Licentie van toepassing.

Donateurs: Berjan Olijve