Geschreven door Sander Potjer op woensdag 29 februari 2012 17:30, in: Joomla gebruikersgroepen

jc-gebruikersgroep-utrechtDe Joomla gebruikersgroep regio Utrecht gaat weer van start! Na een periode waarin geen bijeenkomsten in Utrecht waren is aanstaande maandag 5 maart om 19:30 weer een bijeenkomst van de Joomla gebruikersgroep Utrecht.

De HCC Utrecht heeft aangeboden om de eerste bijeenkomsten gebruik te maken van de ruimte die zij elke eerste maandag van de maand tot hun beschikking hebben. Bovendien hebben meerdere personen aangegeven interesse te hebben in het organiseren van de gebruikersgroep Utrecht. Genoeg reden om weer van start te gaan!

Tijdens deze eerste bijeenkomt zal er een algemene presentatie worden gegeven door Sander Potjer over het Joomla project en de (inter)nationale community. Daarnaast is er voldoende tijd om met elkaar kennis te maken, plannen voor gebruikersgroep Utrecht te maken en natuurlijk met elkaar te praten over Joomla.

Iedereen is welkom om deel te nemen aan deze bijeenkomst. De toegang voor HCC leden is gratis, voor niet HCC leden die van harte welkom zijn wordt er 5 euro gevraagd als de bijdrage in de locatie en koffie/thee.

Meer informatie en aanmelden.

Reacties (1)

0
#1
bianca ma 05 mrt 2012, 10:57
Welkom Utrecht

Plaats reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen op dit artikel zul je moeten inloggen aan de rechterzijde van deze pagina. Als je nog geen account hebt kun je er gratis een aanmaken waarna je een reactie kunt plaatsen.

j 364 j-2528 JoomlaCommunity

Laatste Nederlandstalige Joomla!® versies

Laatste forumberichten

Licentievoorwaarden

Op alle artikelen is de Creative Commons Licentie van toepassing.

Donateurs: Ruud Mastbergen