Verbeteringen in Joomla! 2.5

  Afdrukken
di 03 apr 2012 19.30 uur - 22.00 uur 't Nije Huys
Wanneer:
di 03 apr 2012 19.30 uur - 22.00 uur
Locatie:
't Nije Huys - Heerenveen
Gebruikersgroep:
Joomla! gebruikersgroep regio Heerenveen

Onderwerpen van deze bijeenkomst

Arjen Schrijvers heeft over de 25 meest in het oog springende veranderingen en verbeteringen in Joomla 2.5 een uitgebreide presentatie gemaakt. Hij komt ons op 3 april 2012 alles vertellen over de leuke 'snufjes' die in de nieuwste Joomlaversie zijn toegevoegd. Zoals bijvoorbeeld de mogelijkheid van 'slim zoeken', die veel uitgebreider is dan de oorspronkelijke zoekfunctie. Ook heeft Joomla nu standaard een Captcha, zodat formulieren beter tegen spam-robots beveiligd zijn. Dit is uiteraard nog maar een kleine greep uit de verbeteringen. Kom naar deze avond en luister naar wat Arjen allemaal te vertellen heeft!

Napraten

Als de tijd het toelaat, is er na de presentatie gelegenheid voor de deelnemers om na te praten over de presentatie en informatie en vragen over Joomla! uit te wisselen. Er is een internetaansluiting aanwezig.

Deelname

Iedereen is welkom om deel te nemen aan deze bijeenkomst. We vragen van niet-HCC leden een vergoeding van  € 5,- voor de kosten van de avond. Voor HCC leden geldt dat HCC Friesland deze kosten betaalt.

Bijeenkomsten

HCC Joomla! Heerenveen komt tweewekelijks bijeen op de 1e en 3e dinsdag van de maand behalve in november, dan is het de 4e dinsdag. De 1e dinsdag van de maand is de themabijeenkomst, dan ligt het accent op het bespreken van een interessant Joomla!-onderwerp. De 3e dinsdag van de maand is de werkgroepavond, dan wordt er vooral gewerkt in werkgroepen.

Meer informatie

Meer informatie vind je op hcc-joomla.nl, o.a. over de voorwaarden voor deelname aan één van de werkgroepen. Heb je vragen over de bijeenkomsten dan kun je die in ons forumonderdeel stellen of een e-mail sturen naar: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. .

Aanmelden

Wil je onderaan deze pagina aangeven dat je naar de bijeenkomst komt, zodat we weten op hoeveel mensen we kunnen rekenen? Je kunt je tijdens de bijeenkomst ook opgeven voor één van de werkgroepen.

Locatie

Plattegrond
Locatie:
't Nije Huys
Website:
http://www.hcc-joomla.nl 
Straat:
Burgemeester Falkenaweg 14
Postcode:
8442 LD
Plaats:
Heerenveen
Land:
Land: nl

De volgende gebruikers komen naar deze bijeenkomst:

  • Rineke
  • bxtrdturbo
  • hfloriss
  • Meindert
  • joanna
  • klipper
  • theade
  • ketor

Aanmelden

Registreer of log-in op JoomlaCommunity.eu om je voor deze bijeenkomst aan te melden.

j 364 j-2528 JoomlaCommunity

Laatste Nederlandstalige Joomla!® versies

Licentievoorwaarden

Op alle artikelen is de Creative Commons Licentie van toepassing.

Donateurs: Berjan Olijve