JCE editor en ZOO

  Afdrukken
di 06 mrt 2012 19.30 uur - 22.00 uur 't Nije Huys
Wanneer:
di 06 mrt 2012 19.30 uur - 22.00 uur
Locatie:
't Nije Huys - Heerenveen
Gebruikersgroep:
Joomla! gebruikersgroep regio Heerenveen

Onderwerpen van deze bijeenkomst


JCE editor en ZOO

De JCE editor is een onmisbare extensie in Joomla. Berend Bouma zal laten zien wat er allemaal mogelijk is met deze veelzijdige editor. De tweede helft van de avond zal Roel Tiemersma voor zijn rekening nemen, met een rondleiding langs de mogelijkheden van de CCK ZOO.

Napraten

Als de tijd het toelaat, is er na de presentatie gelegenheid voor de deelnemers om na te praten over de presentatie en informatie en vragen over Joomla! uit te wisselen. Er is een internetaansluiting aanwezig.

Deelname

Iedereen is welkom om deel te nemen aan deze bijeenkomst. We vragen van niet-HCC leden een vergoeding van  € 5,- voor de kosten van de avond. Voor HCC leden geldt dat HCC Friesland deze kosten betaalt.

Bijeenkomsten

HCC Joomla! Heerenveen komt tweewekelijks bijeen op de 1e en 3e dinsdag van de maand behalve in november, dan is het de 4e dinsdag. De 1e dinsdag van de maand is de themabijeenkomst, dan ligt het accent op het bespreken van een interessant Joomla!-onderwerp. De 3e dinsdag van de maand is de werkgroepavond, dan wordt er vooral gewerkt in werkgroepen.

Meer informatie

Meer informatie vind je op hcc-joomla.nl, o.a. over de voorwaarden voor deelname aan één van de werkgroepen. Heb je vragen over de bijeenkomsten dan kun je die hier stellen of een e-mail sturen naar: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. .

Aanmelden

Wil je onderaan deze pagina aangeven dat je naar de bijeenkomst komt, zodat we weten op hoeveel mensen we kunnen rekenen? Je kunt je tijdens de bijeenkomst ook opgeven voor één van de werkgroepen.

Locatie

Plattegrond
Locatie:
't Nije Huys
Website:
http://www.hcc-joomla.nl 
Straat:
Burgemeester Falkenaweg 14
Postcode:
8442 LD
Plaats:
Heerenveen
Land:
Land: nl

De volgende gebruikers komen naar deze bijeenkomst:

  • Rineke
  • digibi
  • hfloriss
  • Meindert
  • bxtrdturbo
  • theade

Aanmelden

Registreer of log-in op JoomlaCommunity.eu om je voor deze bijeenkomst aan te melden.

j 364 j-2528 JoomlaCommunity

Laatste Nederlandstalige Joomla!® versies

Licentievoorwaarden

Op alle artikelen is de Creative Commons Licentie van toepassing.

Donateurs: Jouw Naam?