Joomla webwinkelextensies en betaalmodules (David de Boer)

  Afdrukken
di 02 apr 2013 19.30 uur - 22.00 uur Zalencentrum Trinitas
Wanneer:
di 02 apr 2013 19.30 uur - 22.00 uur
Locatie:
Zalencentrum Trinitas - Heerenveen
Gebruikersgroep:
Joomla! gebruikersgroep regio Heerenveen

Onderwerpen van deze bijeenkomst

Deze avond staan Joomla webwinkels zoals Virtuemart en andere extensies zoals RSForm!Pro en Akeeba Subscriptions centraal. De presentatie wordt gegeven door e-commerce-expert David-Andrew van Chill Creations, een Joomla-extensieontwikkelaar, bekend van cciDEAL en ccNewsletter.

David-Andrew de Boer

Tijdens het eerste deel van de avond bekijken we de belangrijkste webwinkelextensies voor Joomla. Er zijn grote (complexe) systemen zoals Virtuemart en HikaShop, maar ook kleinere pakketten zoals SimpleCaddy. Allemaal met hun eigen voor- en nadelen. De kernvraag is: welke webwinkel gebruik je op welk moment?

Nederlandstalig

De extensies die David gaat bespreken hebben allemaal Nederlandse taalbestanden en ondersteuning voor betaalmethode iDEAL.

Een webwinkel zonder complexe webwinkelextensie

Na de pauze besteden we aandacht aan onder meer formulierextensie RSForm!Pro en andere betaalextensies zoals SobiPro. Want... wellicht heb je helemaal geen complexe webwinkelextensie nodig voor jouw project! Er zijn betaalextensies met specifieke functionaliteit die met de toevoeging van de Nederlandse betaalmethode iDEAL  jouw project veel beter tot zijn recht laten komen. Een formulier met iDEAL-betaalmogelijkheid is bijvoorbeeld een heel krachtig wapen in je digitale arsenaal!

Overweeg je een webwinkel te beginnen, maak je webshops voor klanten of ben je gewoon geïnteresseerd in het onderwerp: kom naar deze interessante avond!

Napraten

Als de tijd het toelaat, is er na de presentatie gelegenheid voor de deelnemers om na te praten over de presentatie en informatie en vragen over Joomla! uit te wisselen. Er is een internetaansluiting aanwezig.

Deelname

Iedereen is welkom om deel te nemen aan deze bijeenkomst. We vragen van niet-HCC leden een vergoeding van  € 5,- voor de kosten van de avond. Voor HCC leden geldt dat HCC Friesland deze kosten betaalt.

Bijeenkomsten

HCC Joomla! Heerenveen komt tweewekelijks bijeen op de 1e en 3e dinsdag van de maand. De 1e dinsdag van de maand is de themabijeenkomst, dan ligt het accent op het bespreken van een interessant Joomla!-onderwerp. De 3e dinsdag van de maand is de werkgroepavond, dan wordt er vooral gewerkt in werkgroepen.

Meer informatie

Meer informatie vind je op hcc-joomla.nl, o.a. over de voorwaarden voor deelname aan één van de werkgroepen. Heb je vragen over de bijeenkomsten dan kun je die in ons forumonderdeel stellen of een e-mail sturen naar: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. .

Aanmelden

Wil je onderaan deze pagina aangeven dat je naar de bijeenkomst komt, zodat we weten op hoeveel mensen we kunnen rekenen? Je kunt je tijdens de bijeenkomst ook opgeven voor één van de werkgroepen.

Locatie

Plattegrond
Locatie:
Zalencentrum Trinitas
Website:
 
Straat:
Coehoorn van Scheltingaweg 1
Postcode:
8442 EZ
Plaats:
Heerenveen
Land:
Land: nl

De volgende gebruikers komen naar deze bijeenkomst:

  • David-Andrew
  • klipper
  • dam-man
  • hfloriss
  • Rineke
  • hen3
  • t-cue

Aanmelden

Registreer of log-in op JoomlaCommunity.eu om je voor deze bijeenkomst aan te melden.

j 364 j-2528 JoomlaCommunity

Laatste Nederlandstalige Joomla!® versies

Licentievoorwaarden

Op alle artikelen is de Creative Commons Licentie van toepassing.

Donateurs: Jouw Naam?